Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтепашко, О. Г.-
dc.contributor.authorДігтяр, С. В.-
dc.date.accessioned2023-07-27T11:27:19Z-
dc.date.available2023-07-27T11:27:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтепашко О. Г., Дігтяр С. В. Виробництво йогурту з додаванням сиропу Roasted Hazelnut. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 56-58.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36681-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВиробництво йогурту з додаванням сиропу Roasted Hazelnutuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-56-58.pdf178.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.