Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36563
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorУшакова, Н. Г.-
dc.contributor.authorТімченко, В. І.-
dc.date.accessioned2023-07-26T18:12:18Z-
dc.date.available2023-07-26T18:12:18Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТімченко В.І. Мережні форми організації бізнесу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Н. Г. Ушакова. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 37.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36563-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМережні форми організації бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
aktualni_2012_s_3-37.pdf128.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.