Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36498
Title: Удосконалення аналізу платоспроможності підприємства
Authors: Шишкіна, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Лисак, Г. Г.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шишкіна А. С. Удосконалення аналізу платоспроможності підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер.. Г. Г. Лисак. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 18.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36498
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-18.pdf127.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.