Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКащена, Н. Б.-
dc.contributor.authorФедоренко, Ю. О.-
dc.date.accessioned2023-07-23T12:27:49Z-
dc.date.available2023-07-23T12:27:49Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationФедоренко Ю. О. Методичні підходи до аналізу фінансового стану підприємств малого бізнесу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Н. Б. Кащена . Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36421-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМетодичні підходи до аналізу фінансового стану підприємств малого бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-16.pdf195.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.