Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36165
Title: | Культура наукової англійської мови |
Authors: | Колесник, Аліна Олексіївна Герман, Людмила Володимирівна Ємельянова, Євгенія Степанівна Анастасьєва, Оксана Анатоліївна Крупей, Михайло Іванович Мануєнкова, Олена Олегівна Муравйова, Олена Миколаївна Подворна, Людмила Анатоліївна Удовенко, Інна Володимирівна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Культура наукової англійської мови: методичні рекомендації для слухачів наукових курсів; уклад.: А. О. Колесник, Л. В. Герман, Є. С. Ємельянова, О. А. Анастасьєва, М. І. Крупей, О. О. Мануєнкова, О. М. Муравйова, Л. А. Подворна, І. В. Удовенко. Х. : ДБТУ, 2023. 116 с. |
Abstract: | Методичні рекомендації адресовано слухачам наукових курсів «Культура наукової англійської мови». Їх створено для заключної підготовки студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, який передбачає здобуття особою знань, умінь і навичок, достатніх для успішного виконання фахових обов’язків за обраною спеціальністю, що забезпечить необхідну для фахівця комунікативну спроможність в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах. В основу курсу покладено положення, згідно з яким володіння іноземною мовою розглядається як невід’ємна частина професійної підготовки сучасного науковця, акцентується увага на важливості знання іноземної мови для дослідницької роботи. Саме тому першою і найголовнішою метою методичних рекомендацій є підготовка молодих науковців для планування та участі у наукових конференціях та інших наукових заходах, до опису власних наукових досліджень та подальшої їх публікації у міжнародних наукових виданнях. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36165 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_KUL_TURA NAUK_ANGL_MOVI_2023.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.