Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36064
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарел, О. П.-
dc.contributor.authorНікітіна, О. В.-
dc.date.accessioned2023-07-17T15:54:04Z-
dc.date.available2023-07-17T15:54:04Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКарел О. П., Нікітіна О. В. Інноваційні технології в освіті. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 187-188uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36064-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки;Секція 12-
dc.titleІнноваційні технології в освітіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-187-188.pdf151.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.