Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35945
Название: Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Авторы: Ботштейн, Б. Б.
Касілова, Л. О.
Журавльов, С. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ботштейн Б. Б., Касілова Л. О., Журавльов С. В. Методична основа формування технологічних тренінгів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 335-336.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35945
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_27.09.13-335-336.pdf105.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.