Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35761
Название: | Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств |
Авторы: | Білоусько, Т. Ю. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Білоусько Т. Ю. Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід», м. Харків, 19 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 12-14. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35761 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
mk-19-05-23-12-14.pdf | 154.69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.