Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35563
Title: Ціна на послуги підприємств готельно-ресторанного бізнесу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності в Україні
Authors: Зосимова, Ж. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Зосимова Ж. С. Ціна на послуги підприємств готельно-ресторанного бізнесу як чинник підвищення їх конкурентоспроможності в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 161-162
Series/Report no.: Міжнародна економіка;Секція 11
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35563
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-161-162.pdf204.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.