Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35555
Title: | Чинники формування попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства |
Authors: | Чорна, М. В. Чатченко, О. Є. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Чорна М. В., Чатченко О. Є. Чинники формування попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 145-146 |
Series/Report no.: | Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35555 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-145-146.pdf | 253.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.