Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35364
Название: Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств
Авторы: Головко, Тетяна Миколаївна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад.: Т. М. Головко. Х. : ДБТУ, 2023. 85 с.
Краткий осмотр (реферат): Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Метою навчальної дисципліни «Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективних технологічних процесів шляхом прийняття інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки ефективності функціонування інновацій. Завдання навчальної дисципліни – поглиблення теоретико-практичних знань та вмінь у питаннях створення, розробки та впровадження інновацій, а також підготовка майбутніх фахівців до самостійного визначення та впровадження інновацій в підприємствах м’ясопереробної галузі з метою розв’язання інженерних завдань, що виникають у роботі підприємств галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35364
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
OKL_IIMP_2023.pdf3.33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.