Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35364
Название: | Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств |
Авторы: | Головко, Тетяна Миколаївна |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад.: Т. М. Головко. Х. : ДБТУ, 2023. 85 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Метою навчальної дисципліни «Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективних технологічних процесів шляхом прийняття інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки ефективності функціонування інновацій. Завдання навчальної дисципліни – поглиблення теоретико-практичних знань та вмінь у питаннях створення, розробки та впровадження інновацій, а також підготовка майбутніх фахівців до самостійного визначення та впровадження інновацій в підприємствах м’ясопереробної галузі з метою розв’язання інженерних завдань, що виникають у роботі підприємств галузі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35364 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
OKL_IIMP_2023.pdf | 3.33 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.