Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35325
Назва: Обгрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
Пак, Андрій Олегович
Янчева, Марина Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Онищенко В. М., Пак А. О., Янчева М. О. Обгрунтування технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленням: монографія. Харків: ДБТУ, 2023.109 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлено ресурсозбереження як одну з визначальних складових концепції ощадливого виробництва, узагальнено напрями комплексної переробки вторинних ресурсів у м'ясній промисловості, у тому числі кишкової сировини і субпродуктів, технологічні чинники формування якості та іденгифікаційні ознаки смажених ковбас, харчову цінність субпродуктів І категорії великої рогатої худоби, свиней та курячих, формування захисних властивостей склеєних кишкових ковбасних оболонок з використанням теплової коагуляції та дублення. На підставі одержаних результатів дослідження процесу смаження м'ясного фаршу ковбас, заходів з розроблення та удосконалення технологій, визначення якісних, кількісних характеристик та комплексної оцінки обгрунтовано технології смажених ковбас із високим вологовмістом та з використанням субпродуктів у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагулящею 1 дубленням. Наведені дані можуть бути використані у практичній діяльності фахівців м'ясної промисловості, науково-дослідницьких організацій та освітньому процесі закладів вищої освіти, що займаються підготовкою фахівців та аспірантів із харчових технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35325
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_OTSKSKOATKD_3_2023.pdf12.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.