Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35283
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романов, Олексій Васильович | - |
dc.contributor.author | Дегтярьов, Василь Володимирович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Микола Вікторович | - |
dc.contributor.author | Гопцій, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Рожков, Артур Олександрович | - |
dc.contributor.author | Романова, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Брагін, Олександр Миколайович | - |
dc.contributor.author | Тихоненко, Олена Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-06T12:41:12Z | - |
dc.date.available | 2023-07-06T12:41:12Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до написання дипломної роботи: метод. вказ. до написання дипломної роботи для студентів освітнього ступеня «магістр» спец. 201 «Агрономія» і 203 «Садівництво та виноградарство»; Державний біотехнологічний університет; уклад : О. В. Романов, В. В. Дегтярьов, М. В. Шевченко та ін. Харків : ДБТУ, 2022. 44 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35283 | - |
dc.description.abstract | Наведено вимоги до написання дипломної роботи. Подано загальні вимоги до структури виконання дослідження, його обсягу, складових і технічні правила оформлення. Особливу увагу приділено оформленню мовних засобів текстового зв’язку, посилань у роботі та списку використаної літератури. Призначено для студентів ОС «Магістр» спеціальностей 201 «Агрономія» і 203 «Садівництво та виноградарство». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до написання дипломної роботи | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
232_MV_DO NAPYSANNIa DYPLOMNOI ROBOTY_2022.pdf | 602.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.