Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35282
Title: Експлуатація вовчка та куттера для подрібнення: метод. вказівки та завдання щодо виконання лабораторно-практ. роботи м'яса
Authors: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Іващенко, С. Г.
Денисенко, С. А.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Експлуатація вовчка та куттера для подрібнення м'яса: метод. вказ. до виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В.Богомолов, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35282
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mv_Vovchok_Kutter_6_23.pdf607.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.