Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35279
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Денисенко, С. А. | - |
dc.contributor.author | Іващенко, С. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-06T11:52:47Z | - |
dc.date.available | 2023-07-06T11:52:47Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Експлуатація шпигорізок: метод. вказ. до виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В.Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023.16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35279 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Експлуатація шпигорізок | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mv_Shpyhorizka_7_23.pdf | 418.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.