Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35279
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.date.accessioned2023-07-06T11:52:47Z-
dc.date.available2023-07-06T11:52:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЕксплуатація шпигорізок: метод. вказ. до виконання лабораторно-практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: П. В. Гурський, О. В.Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023.16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35279-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЕксплуатація шпигорізокuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mv_Shpyhorizka_7_23.pdf418.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.