Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35260
Назва: Теоретичні основи харчових технологій
Автори: Пивоваров, Павло Петрович
Омельченко, Світлана Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Теоретичні основи харчових технологій: короткий конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання; уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. Харків: ДБТУ, 2022. 314 с.
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій складено у відповідності з робочою програмою, що передбачає набуття здобувачами освіти теоретичних знань щодо складових частин харчових та поживних речовин, їх функціонально-технологічних особливостей закономірностей процесів, які є основоположними під час виробництва харчової продукції, традиційних та перспективних технологій комплексної переробки сировини та її вдосконалення. Дисципліна «Теоретичні основи харчових технологій» базується на знаннях, одержаних здобувачами освіти під час вивчення фундаментальних та загально-інженерних дисциплін. Особливе значення для розуміння питання, що піднімаються у курсі, мають знання, придбанні здобувачами освіти під час вивчення таких дисциплін як «Харчова хімія», «Біохімія», «Технічна мікробіологія», «Процеси і апарати харчових виробництв», «Фізика». У конспекті лекцій наведено узагальнені матеріали, що засновані на аналізі існуючої інформації про властивості харчових продуктів та харчових систем та їх перетворенні у технологічному потоці, а також на результатах науково-дослідних робіт фахівців університету з проблем вдосконалення технології виробництва харчової продукції. Під час складання конспекту лекцій використовувалися вітчизняні та зарубіжні літературні джерела. Наведений матеріал не є вичерпним, а стислим з основними положеннями, що необхідні для правильного його засвоєння. Деяка частина матеріалу наводиться ширше, що викликано або відсутністю достатньої інформації для самостійного освоєння, або неоднозначним його трактуванням. Дисципліна «Теоретичні основи харчових технологій» займає важливе місце в системі підготовки баклаврів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» оскільки забезпечує формування у майбутнього фахівця базових знань щодо закономірностей технологічних процесів у закладах ресторанної індустрії
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35260
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KL_TOXT_181_22.pdf3.56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.