Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35254
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-05T14:46:55Z | - |
dc.date.available | 2023-07-05T14:46:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методологія конструювання харчової продукції: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з дисципліни «Методологія конструювання харчової продукції» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко, А. М. Діхтярь Харків: ДБТУ, 2022. 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35254 | - |
dc.description.abstract | Підготовка кваліфікованих фахівців з вищою освітою, конкурентоспроможних на ринку праці, здатних до компетентної і ефективної діяльності за своєю спеціальністю на рівні європейських і світових стандартів, можлива за умови підвищення ролі самостійної роботи студентів (СРС), посилення навичок самостійної роботи студентів, стимулювання професійного зростання студентів, виховання їхньої творчої активності. Самостійна робота студента є невід’ємною складовою освітнього процесу у вищому навчальному закладі, в процесі якої заплановані завдання виконуються студентом під методичним керівництвом викладача, але без його безпосередньої участі. СРС є основним засобом засвоєння ним навчального матеріалу в час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Метою СРС є системне і послідовне засвоєння в повному обсязі навчальної програми та формування у студентів самостійності у здобутті і поглибленні знань як риси характеру, що сприятиме підвищенню конкурентоспроможності майбутніх фахівців на світовому ринку праці. Суттєвою складовою якості професійної підготовки є результативність самостійної роботи студентів. Самостійна робота є одним з найважливіших компонентів освітнього процесу, що передбачає інтеграцію різних видів індивідуальної та колективної навчальної діяльності, яка здійснюється як під час аудиторних, поза аудиторних занять, без участі викладача, так і під його безпосереднім керівництвом. Основними завданнями самостійної роботи студентів є засвоєння в повному обсязі основної освітньої програми, формування здатності брати на себе відповідальність, самостійно вирішувати проблему, знаходити конструктивні вирішення і вихід із проблемних ситуацій. Вона дозволяє опанувати навички навчальної, наукової й професійної діяльності, сприяє поглибленню й розширенню знань, пробудженню інтересу до пізнавальної діяльності, оволодінню прийомами процесу пізнання, розвитку пізнавальних здібностей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Методологія конструювання харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_konstruyuvannya_181_22.pdf | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.