Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorДіхтярь, А. М.-
dc.date.accessioned2023-07-05T14:46:55Z-
dc.date.available2023-07-05T14:46:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодологія конструювання харчової продукції: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з дисципліни «Методологія конструювання харчової продукції» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, Н. Г. Гринченко, А. М. Діхтярь Харків: ДБТУ, 2022. 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35254-
dc.description.abstractПідготовка кваліфікованих фахівців з вищою освітою, конкурентоспроможних на ринку праці, здатних до компетентної і ефективної діяльності за своєю спеціальністю на рівні європейських і світових стандартів, можлива за умови підвищення ролі самостійної роботи студентів (СРС), посилення навичок самостійної роботи студентів, стимулювання професійного зростання студентів, виховання їхньої творчої активності. Самостійна робота студента є невід’ємною складовою освітнього процесу у вищому навчальному закладі, в процесі якої заплановані завдання виконуються студентом під методичним керівництвом викладача, але без його безпосередньої участі. СРС є основним засобом засвоєння ним навчального матеріалу в час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Метою СРС є системне і послідовне засвоєння в повному обсязі навчальної програми та формування у студентів самостійності у здобутті і поглибленні знань як риси характеру, що сприятиме підвищенню конкурентоспроможності майбутніх фахівців на світовому ринку праці. Суттєвою складовою якості професійної підготовки є результативність самостійної роботи студентів. Самостійна робота є одним з найважливіших компонентів освітнього процесу, що передбачає інтеграцію різних видів індивідуальної та колективної навчальної діяльності, яка здійснюється як під час аудиторних, поза аудиторних занять, без участі викладача, так і під його безпосереднім керівництвом. Основними завданнями самостійної роботи студентів є засвоєння в повному обсязі основної освітньої програми, формування здатності брати на себе відповідальність, самостійно вирішувати проблему, знаходити конструктивні вирішення і вихід із проблемних ситуацій. Вона дозволяє опанувати навички навчальної, наукової й професійної діяльності, сприяє поглибленню й розширенню знань, пробудженню інтересу до пізнавальної діяльності, оволодінню прийомами процесу пізнання, розвитку пізнавальних здібностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетодологія конструювання харчової продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_konstruyuvannya_181_22.pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.