Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35243
Назва: | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії. Ч. 1: Практика системного підходу в ресторанній індустрії |
Автори: | Гринченко, Ольга Олексіївна Колеснікова, Марина Борисівна Юрченко, Світлана Леонідівна Андрєєва, Світлана Сергіївна Омельченко, Світлана Борисівна |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Гринченко О. О., Колеснікова М. Б., Юрченко С. Л., Андрєєва С. С., Омельченко С. Б. Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: навч. посібник: в 4 частинах. Частина 1: Практика системного підходу в ресторанній індустрії; за заг. ред. Гринченко О.О. Харків: ДБТУ, 2022. 127 с. |
Короткий огляд (реферат): | У першій частині навчального посібника висвітлено практичні аспекти реалізації системного підходу в ресторанній індустрії. Надано загальну інформацію про ресторанний бізнес як цілісну систему, визначено тенденції розвитку ресторанної індустрії в Україні та світі. З урахуванням системного підходу розглянуто заклади ресторанної індустрії як систему виробництва та споживання харчової продукції у частині виробничо-технологічної діяльності, загальних принципів її виробництва. Висвітлено практичні аспекти розроблення та поставлення харчової продукції на виробництво, наведено алгоритм діагностики харчової продукції як підґрунтя для розроблення нової та удосконалення існуючої харчової продукції. Наведено загальні вимоги до структури меню, принципів його аналізу, розроблення та оптимізації. Видання є цікавим для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр, магістр, доктор філософії спеціальності 181 «Харчові технології» закладів вищої освіти, а також для фахівців ресторанної індустрії та харчової промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35243 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_system pidkhid_1_22.pdf | 6.97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.