Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35214
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бутенко, Тетяна Андріївна | - |
dc.contributor.author | Сирий, Володимир Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T15:04:25Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T15:04:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Інформаційні системи та технології: метод. вказівки до виконання лабораторної роботи «Технології створення та ведення баз даних» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент»; уклад.: Т. А. Бутенко, В. М. Сирий; ДБТУ. Харків : [б. в.], 2023. 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35214 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи «Технології створення та ведення баз даних» з дисципліни «Інформаційні системи та технології» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» містять рекомендації до розробки й створення локальної інформаційної системи управління базами даних на прикладі розробки бази основних показників роботи сільськогосподарських підприємств. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведений список рекомендованої літератури. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Інформаційні системи та технології | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_IS-tekhn_073_2023.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.