Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35207
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чаговець, Віта Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T14:29:11Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T14:29:11Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Інформаційні та комунікаційні технології: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заочн. форм навчання зі спец. 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа»; Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: В. В. Чаговець. Харків : [б. в.], 2023. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35207 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Інформаційні та комунікаційні технології». Видання включає теоретичну частину, послідовність виконання лабораторних робіт, питання для самоконтролю, перелік структурних елементів звіту, порядок захисту лабораторної роботи та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Інформаційні та комунікаційні технології | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Infor_komunikats_tekhnol_2023.pdf | 4.57 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.