Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35207
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧаговець, Віта Віталіївна-
dc.date.accessioned2023-07-04T14:29:11Z-
dc.date.available2023-07-04T14:29:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІнформаційні та комунікаційні технології: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заочн. форм навчання зі спец. 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа»; Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: В. В. Чаговець. Харків : [б. в.], 2023. 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35207-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Інформаційні та комунікаційні технології». Видання включає теоретичну частину, послідовність виконання лабораторних робіт, питання для самоконтролю, перелік структурних елементів звіту, порядок захисту лабораторної роботи та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleІнформаційні та комунікаційні технологіїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Infor_komunikats_tekhnol_2023.pdf4.57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.