Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35207
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чаговець, Віта Віталіївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T14:29:11Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T14:29:11Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Інформаційні та комунікаційні технології: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ден. та заочн. форм навчання зі спец. 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа»; Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: В. В. Чаговець. Харків : [б. в.], 2023. 53 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35207 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Інформаційні та комунікаційні технології». Видання включає теоретичну частину, послідовність виконання лабораторних робіт, питання для самоконтролю, перелік структурних елементів звіту, порядок захисту лабораторної роботи та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Інформаційні та комунікаційні технології | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Infor_komunikats_tekhnol_2023.pdf | 4.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.