Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35204
Назва: Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктів
Автори: Васильєва, Ю. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктів: робочий зошит для студентів напряму підготовки 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; уклад.: Ю. О. Васильєва. Х.: РВВ ДБТУ, 2023. 32 с.
Короткий огляд (реферат): Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктів – це наука, що висвітлює сутність біохімічних процесів, які протікають при виробництві, зберіганні та переробці мясних продуктів. Вона дає можливість критично підійти до вибору технологічних режимів переробки мяса, умов зберігання, більш раціонально використовувати сировину, попереджати виникнення вад у готових до реалізації продуктах. Дисципліна вивчається після засвоєння студентами основ органічної, колоїдної, фізичної та біологічної хімії. У свою чергу матеріал, що викладається у вищевказаному курсі, надає необхідні базові знання для подальшого вивчення дисциплін «Технологія продуктів забою», «Технологія м’яса та м’ясних продуктів», «Інноваційні технології переробки продуктів тваринництва», «Інноватика технологій виробництва та переробки продукції тваринництва». Метою вивчення курсу «Технологічні і біохімічні властивості м’яса та м'ясопродуктів» є опанування студентами знань про базові нативні та технологічні перетворення під час зберігання та переробки сировини. Саме глибокі знання біохімічних процесів, що відбуваються у сировині та продукції, дають можливість проведення критичного аналізу, докорінного вирішення виробничих проблем, творчого підходу до праці тощо. Саме здатність до творчості, до дослідництва та проектування відрізняє фахівця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35204
Розташовується у зібраннях:Робочі зошити

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
RZ_TBVMM_204_23.pdf679.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.