Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34979
Title: Створення цінності як цільовий пріоритет діяльності підприємства
Authors: Краснокутська, Н. С.
Круглова, О. А.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Краснокутська Н. С., Круглова О. А. Створення цінності як цільовий пріоритет діяльності підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 125-126
Series/Report no.: Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34979
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-125-126.pdf176.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.