Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34979
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКраснокутська, Н. С.-
dc.contributor.authorКруглова, О. А.-
dc.date.accessioned2023-06-27T13:56:54Z-
dc.date.available2023-06-27T13:56:54Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКраснокутська Н. С., Круглова О. А. Створення цінності як цільовий пріоритет діяльності підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 125-126uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34979-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10-
dc.titleСтворення цінності як цільовий пріоритет діяльності підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-125-126.pdf176.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.