Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34979
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Краснокутська, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Круглова, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T13:56:54Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T13:56:54Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Краснокутська Н. С., Круглова О. А. Створення цінності як цільовий пріоритет діяльності підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 125-126 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34979 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10 | - |
dc.title | Створення цінності як цільовий пріоритет діяльності підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-125-126.pdf | 176.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.