Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34966
Title: Процесний підхід під час підбору персоналу на підприємстві
Authors: Білоножко, М. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Білоножко М. М. Процесний підхід під час підбору персоналу на підприємстві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 105-106
Series/Report no.: Економіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34966
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-105-106.pdf175.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.