Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілоножко, М. М.-
dc.date.accessioned2023-06-27T13:31:26Z-
dc.date.available2023-06-27T13:31:26Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationБілоножко М. М. Процесний підхід під час підбору персоналу на підприємстві. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 105-106uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34966-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка підприємств харчування і торгівлі;Секція 10-
dc.titleПроцесний підхід під час підбору персоналу на підприємствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-105-106.pdf175.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.