Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34895
Название: Біохімія
Авторы: Якименко, Тетяна Ігорівна
Денисова, Ольга Миколаївна
Приходченко, Віта Олександрівна
Гладка, Наталія Іванівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Якименко Т. І., Денисова О. М., Приходченко В. О., Гладка Н. І. Біохімія: робочий зошит для лабораторно-практичних занять; Харків: ДБТУ, 2023. 76 с.
Краткий осмотр (реферат): Робочий зошит спрямований на вивчення біохімії, науки, яка є фундаментальною загально біологічною навчальною дисципліною під час підготовки фахівців із технологій виробництва та переробки продукції тваринництва, теоретичною основою для вивчення фізіології сільськогосподарських тварин, годівлі, генетики та інших навчальних дисциплін. Кількість лабораторних робіт розраховано на більший час, ніж передбачено робочим планом. Це дає можливість вибору робіт, в залежності від можливостей кафедри. Крім того, ми вважали за необхідне дещо розширити обсяг практичних робіт включенням деяких кількісних біохімічних мікрометодів, найбільш необхідних при біохімічних дослідженнях. Розглядається матеріал, що сприяє вивченню перетворення сполук, що входять до складу організму, а також біологічно активних речовин (ферментів, вітамінів, гормонів). Далі передбачено розгляд енергетичного і пластичного метаболізму, формування гомеостазу, основних його біохімічних показників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34895
Располагается в коллекциях:Робочі зошити

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
RZ_biokhimiya_TF_2023.pdf1.04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.