Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34885
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКащена, Наталія Борисівна-
dc.contributor.authorМаренич, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorНаумова, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorАкімова, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorВасилішин, Станіслав Ігорович-
dc.contributor.authorКирильєва, Людмила Олексіївна-
dc.date.accessioned2023-06-23T09:10:04Z-
dc.date.available2023-06-23T09:10:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: метод. вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»; уклад.: Н. Б. Кащена, Т. Г. Маренич, Т. А. Наумова, Н. С. Акімова, С. І. Василішин, Л. О. Кирильєва. Харків: ДБТУ, 2023. 73 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34885-
dc.description.abstractМетодичні вказівки підготовлено на підставі «Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного Університету», ухваленого рішенням вченої ради ДБТУ, протокол № 4 від 23.12.2021 р. Регламентують тематику, порядок виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи з обліку і оподаткування на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр», яка виконується на завершальному етапі здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_bakalavr_071_23.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.