Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34780
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПономарьова, Марина Сергіївна-
dc.contributor.authorКрамаренко, Ілона Андріївна-
dc.contributor.authorДолжикова, Ірина Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-06-21T19:14:24Z-
dc.date.available2023-06-21T19:14:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМенеджмент професійної освіти: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спеціальність 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); упоряд. М. С. Пономарьова, І. А. Крамаренко, І. С. Должикова. Харків: ДБТУ, 2023. 42 сuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34780-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМенеджмент професійної освітиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_015_menedzhment_Profosvity_23.pdf538.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.