Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 4 из 4
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021 | Розробка технології соусів з дикорослих та культивованих ягід з йодвміщуючими добавками: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології | Дейниченко, Григорій Вікторович; Листопад, Тамара Сергіївна; Державний біотехнологічний університет |
2023 | Технологія структурованої десертної продукції на основі ультрафільтраційних похідних білково-вуглеводної молочної сировини в ресторанному господарстві: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології | Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Скриннік, Вікторія Ігорівна; Державний біотехнологічний університет |
2021 | Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії: 181 - Харчові технології | Серік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Холобцева, Ірина Петрівна; Державний біотехнологічний університет |
2020 | Удосконалення технології хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини | Самохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Лапицька, Надія Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 4 из 4