Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34355
Title: Особливості формування собівартості готельних послуг
Authors: Янчева, Л. М.
Герасимова, Н. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Янчева Л. М., Герасимова Н. C. Особливості формування собівартості готельних послуг. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 73-74
Series/Report no.: Бухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34355
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-73-74.pdf180.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.