Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34355
Title: | Особливості формування собівартості готельних послуг |
Authors: | Янчева, Л. М. Герасимова, Н. С. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Янчева Л. М., Герасимова Н. C. Особливості формування собівартості готельних послуг. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 73-74 |
Series/Report no.: | Бухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34355 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-73-74.pdf | 180.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.