Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34355
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Герасимова, Н. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-14T13:49:36Z | - |
dc.date.available | 2023-06-14T13:49:36Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Янчева Л. М., Герасимова Н. C. Особливості формування собівартості готельних послуг. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 73-74 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34355 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Бухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8 | - |
dc.title | Особливості формування собівартості готельних послуг | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-73-74.pdf | 180.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.