Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Л. М.-
dc.contributor.authorГерасимова, Н. С.-
dc.date.accessioned2023-06-14T13:49:36Z-
dc.date.available2023-06-14T13:49:36Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЯнчева Л. М., Герасимова Н. C. Особливості формування собівартості готельних послуг. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 73-74uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34355-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesБухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8-
dc.titleОсобливості формування собівартості готельних послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-73-74.pdf180.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.