Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34333
Название: Організація управлінського контролю витрат ресторанного господарства
Авторы: Кирильєва, Л. О.
Чернікова, І. Б.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Кирильєва Л. О., Чернікова І. Б. Організація управлінського контролю витрат ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 33-34
Серия/номер: Бухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34333
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_2-33-34.pdf180.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.