Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34331
Title: Організаційні аспекти моделі управління на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Ільченко, М. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Ільченко М. О. Організаційні аспекти моделі управління на підприємствах ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 29-30
Series/Report no.: Бухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34331
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-29-30.pdf178.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.