Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34327
Title: Методичний інструментарій діагностики конкурентоспроможності продукції
Authors: Гаркуша, Н. М.
Руденко, І. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гаркуша Н. М., Руденко І. В. Методичний інструментарій діагностики конкурентоспроможності продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 21-22
Series/Report no.: Бухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34327
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-21-22.pdf180.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.