Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34327
Title: | Методичний інструментарій діагностики конкурентоспроможності продукції |
Authors: | Гаркуша, Н. М. Руденко, І. В. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Гаркуша Н. М., Руденко І. В. Методичний інструментарій діагностики конкурентоспроможності продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 21-22 |
Series/Report no.: | Бухгалтерський облік, аналіз і аудит;Секція 8 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34327 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-21-22.pdf | 180.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.