Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3419
Title: Актуальные проблемы развития инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности
Other Titles: Actual problems of the development novation activity enterprise to food industry.
Актуальні проблеми розвитку інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості.
Authors: Соколы, И.И.
Аль-Мула Али, К.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Citation: Соколы И.И., Аль-Мула Али К. Актуальные проблемы развития инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности. 2013. № 7. С.39
Series/Report no.: Економічні науки;№ 7
Abstract: Проведений аналіз поточного стану інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України.
The Organized analysis of the current condition novation activity enterprise to food industry of the Ukraine.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3419
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Економічні науки" № 7.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sokoli_Al’-Mula Ali .pdf202.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.