Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
03. Дисертації
05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : [1]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Балабай, Катерина Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 1 of 1
Discover
Author
1
Балабай, Катерина Сергіївна
Subject
1
additives
1
cryodestruction
1
cryogenic "shock" freezing
1
fine-dispersed grinding
1
health-improving products
1
mechanical activation
1
prebiotic substances
1
topinambour
1
добавки
1
дрібнодисперсне подрібнення
.
next >
Date issued
1
2018
Has File(s)
1
true