05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Технологія пісочного здобного печива на комбінованій жировій основі з використанням горіхових шротів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Новік, Ганна Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГавриш, Тетяна Володимирівна; Галясний, Іван Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівДробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7