Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34052
Назва: | Основи біохімії у тваринництві |
Автори: | Чечуй, Олена Федорівна Палій, Андрій Павлович Палій, Анатолій Павлович Іщенко, Катерина Вікторівна |
Ключові слова: | вуглеводи тварин;ліпіди;протеїни;гормони;метаболізм тварин;клітинна регуляція;ензими тварин |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Чечуй О. Ф., Палій Анд. П., Палій Анат. П., Іщенко К. В. Основи біохімії у тваринництві: навчальний посібник. Харків: Державний біотехнологічний університет, 2022. 160 с. |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику на клітинному та позаклітинному рівні розглянуто біохімічні механізми забезпечення онтогенезу та продуктивності тварин з урахуванням умов агропромислового виробництва. Особливістю викладення матеріалу навчального видання є виділення окремих термінів та визначень, за якими можна краще зрозуміти закономірності метаболічних процесів у тваринних об’єктах. Призначено для здобувачів навчальних закладів ІІ-IV рівнів акредитації, викладачів та аспірантів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34052 |
ISBN: | 978-617-620-211-0 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_Osn_biokhimiyi_tvar_22.pdf | 2.6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.