Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34052
Назва: Основи біохімії у тваринництві
Автори: Чечуй, Олена Федорівна
Палій, Андрій Павлович
Палій, Анатолій Павлович
Іщенко, Катерина Вікторівна
Ключові слова: вуглеводи тварин;ліпіди;протеїни;гормони;метаболізм тварин;клітинна регуляція;ензими тварин
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Чечуй О. Ф., Палій Анд. П., Палій Анат. П., Іщенко К. В. Основи біохімії у тваринництві: навчальний посібник. Харків: Державний біотехнологічний університет, 2022. 160 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику на клітинному та позаклітинному рівні розглянуто біохімічні механізми забезпечення онтогенезу та продуктивності тварин з урахуванням умов агропромислового виробництва. Особливістю викладення матеріалу навчального видання є виділення окремих термінів та визначень, за якими можна краще зрозуміти закономірності метаболічних процесів у тваринних об’єктах. Призначено для здобувачів навчальних закладів ІІ-IV рівнів акредитації, викладачів та аспірантів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34052
ISBN: 978-617-620-211-0
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_Osn_biokhimiyi_tvar_22.pdf2.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.