05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів : [7] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 7 из 7
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Рoзpoбкa мeтoдики визнaчeння вiтaмiнy С для eкcпepтизи якocтi жeлeйниx виpoбiв: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Вакшуль, Зінаїда Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Удосконалення способів зберігання томатних овочів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівЛетута, Тетяна Миколаївна; Новікова, Віра Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівПенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15. – Товарознавство харчових продуктівОдарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2019Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівМардар, Марина Ромиківна; Значек, Рафаела Рафаелівна
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 - Товарознавство харчових продуктівСелютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 7 из 7