05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
: [7]
Главная страница коллекции
Просмотр статистики
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 7 из 7
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021 | Рoзpoбкa мeтoдики визнaчeння вiтaмiнy С для eкcпepтизи якocтi жeлeйниx виpoбiв: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Євлаш, Вікторія Владленівна; Вакшуль, Зінаїда Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2021 | Удосконалення способів зберігання томатних овочів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Летута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2021 | Дослідження зберігання кісточкових плодів, оброблених плівкоутворюючими композиціями з використанням лікарсько-рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Летута, Тетяна Миколаївна; Новікова, Віра Валеріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Пенкіна, Наталія Михайлівна; Татар, Лариса Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Формування товарознавчих властивостей замороженого напівфабрикату для смузі на основі плодово-ягідної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15. – Товарознавство харчових продуктів | Одарченко, Андрій Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Формування асортименту та товарознавча оцінка зернових хлібців поліпшеної якості: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів | Мардар, Марина Ромиківна; Значек, Рафаела Рафаелівна |
2017 | Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 - Товарознавство харчових продуктів | Селютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 7 из 7