Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33907
Title: Методи контролю продукції харчових виробництв
Authors: Головко, Тетяна Миколаївна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Методи контролю продукції харчових виробництв: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. Т. М. Головко. Х. : ДБТУ, 2022. 149 с.
Abstract: Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Методи контролю продукції харчових виробництв» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо- професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Дисципліна охоплює низку питань, які визначають роль та призначення контролю у формуванні якості та безпечності продукції харчових виробництв, а також характеризують як загальні, так і специфічні органолептичні та інструментальні (фізико-хімічні) методи дослідження харчових продуктів всіх груп.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33907
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_metody kontrolyu_2022.pdf6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.