Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33907
Title: | Методи контролю продукції харчових виробництв |
Authors: | Головко, Тетяна Миколаївна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Методи контролю продукції харчових виробництв: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. Т. М. Головко. Х. : ДБТУ, 2022. 149 с. |
Abstract: | Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Методи контролю продукції харчових виробництв» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо- професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Дисципліна охоплює низку питань, які визначають роль та призначення контролю у формуванні якості та безпечності продукції харчових виробництв, а також характеризують як загальні, так і специфічні органолептичні та інструментальні (фізико-хімічні) методи дослідження харчових продуктів всіх груп. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33907 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_metody kontrolyu_2022.pdf | 6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.