Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33907
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-07T12:54:47Z | - |
dc.date.available | 2023-06-07T12:54:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методи контролю продукції харчових виробництв: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. Т. М. Головко. Х. : ДБТУ, 2022. 149 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33907 | - |
dc.description.abstract | Опорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Методи контролю продукції харчових виробництв» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо- професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Дисципліна охоплює низку питань, які визначають роль та призначення контролю у формуванні якості та безпечності продукції харчових виробництв, а також характеризують як загальні, так і специфічні органолептичні та інструментальні (фізико-хімічні) методи дослідження харчових продуктів всіх груп. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Методи контролю продукції харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_metody kontrolyu_2022.pdf | 6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.