Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33907
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-06-07T12:54:47Z-
dc.date.available2023-06-07T12:54:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетоди контролю продукції харчових виробництв: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження»; уклад. Т. М. Головко. Х. : ДБТУ, 2022. 149 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33907-
dc.description.abstractОпорний конспект лекцій розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Методи контролю продукції харчових виробництв» та призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо- професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Дисципліна охоплює низку питань, які визначають роль та призначення контролю у формуванні якості та безпечності продукції харчових виробництв, а також характеризують як загальні, так і специфічні органолептичні та інструментальні (фізико-хімічні) методи дослідження харчових продуктів всіх груп.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетоди контролю продукції харчових виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_metody kontrolyu_2022.pdf6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.