Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorТитаренко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-06-05T13:47:30Z-
dc.date.available2023-06-05T13:47:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТитаренко Н. В. Удосконалення способу виробництва багатокомпонентних пастоподібних рослинних напівфабрикатів високого ступеня готовності. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 16-17uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33789-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення способу виробництва багатокомпонентних пастоподібних рослинних напівфабрикатів високого ступеня готовностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-16-17.pdf241.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.