Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33720
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавгіра, Ю. О.-
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorКузнецова, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-06-04T16:22:06Z-
dc.date.available2023-06-04T16:22:06Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationСавгіра Ю. О., Пілюгіна І. С., Кузнецова Т. О. Дослідження впливу риб’ячого жиру на міцелярну структуру розчину желатини. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 84-85uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33720-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження впливу риб’ячого жиру на міцелярну структуру розчину желатиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-85-86.pdf354.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.