Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33709
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorПіддубний, В. В.-
dc.date.accessioned2023-06-03T11:25:51Z-
dc.date.available2023-06-03T11:25:51Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationСесь А. М., Піддубний В. В. Щодо аспектів навчання та перевірки знань із питань охорони праці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 326-327uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33709-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleЩодо аспектів навчання та перевірки знань із питань охорони праціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_1-326-327.pdf241.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.