Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33709
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сесь, А. М. | - |
dc.contributor.author | Піддубний, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-03T11:25:51Z | - |
dc.date.available | 2023-06-03T11:25:51Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Сесь А. М., Піддубний В. В. Щодо аспектів навчання та перевірки знань із питань охорони праці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 326-327 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33709 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 | - |
dc.title | Щодо аспектів навчання та перевірки знань із питань охорони праці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-326-327.pdf | 241.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.