Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33708
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПронькіна, К. В.-
dc.contributor.authorКлименко, Г. О.-
dc.date.accessioned2023-06-03T11:23:28Z-
dc.date.available2023-06-03T11:23:28Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПронькіна К. В., Клименко Г. О. Корегування рН м’яса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої води. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 324-325uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33708-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleКорегування рН м’яса з ознаками PSE за допомогою електроактивованої водиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-324-325.pdf276.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.