Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33706
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОльховська, В. С.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorЛетута, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-06-03T11:16:26Z-
dc.date.available2023-06-03T11:16:26Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationОльховська В. С., Янчева М. О., Летута Т. М. Неконтрольований обіг ГМ-продуктів та шляхи запобігання цьому. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 320-321uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33706-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleНеконтрольований обіг ГМ-продуктів та шляхи запобігання цьомуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_1-320-321.pdf186.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.