Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКондратенко, И. П.-
dc.date.accessioned2023-06-03T10:53:49Z-
dc.date.available2023-06-03T10:53:49Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКондратенко И. П. Определение опасных факторов технологии слоеных изделий. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 306-307uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33699-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю та екологічна безпека;Секція 7-
dc.titleОпределение опасных факторов технологии слоеных изделийuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-306-307.pdf186.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.