Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33682
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.date.accessioned2023-06-03T09:28:55Z-
dc.date.available2023-06-03T09:28:55Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Маяк В. І., Маяк О. А. Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апараті. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 270uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33682-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleВплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апаратіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-270.pdf208.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.