Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33682
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.author | Маяк, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-03T09:28:55Z | - |
dc.date.available | 2023-06-03T09:28:55Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Маяк В. І., Маяк О. А. Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апараті. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 270 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33682 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 | - |
dc.title | Вплив конструктивних особливостей скребково-лопатевої мішалки на перебіг теплообміну у випарному апараті | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-270.pdf | 208.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.