Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorЯковлєв, О. В.-
dc.date.accessioned2023-06-03T09:18:49Z-
dc.date.available2023-06-03T09:18:49Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Яковлєв О. В. Інтенсифікація процесу соління риби за допомогою ультразвуку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 259-261uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33677-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5-
dc.titleІнтенсифікація процесу соління риби за допомогою ультразвукуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-259-261.pdf255.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.