Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33670
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Семенюк, Дмитро Павлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-02T19:23:39Z | - |
dc.date.available | 2023-06-02T19:23:39Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Теплотехніка та електротехніка: метод. вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології»; Держ. Біотехнологічний ун-т ; авт.-уклад.: Д. П. Семенюк. Харків : б. в., 2023. 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33670 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Теплотехніка та електротехніка». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання практичної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: [б. в.] | uk_UA |
dc.title | Теплотехніка та електротехніка | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Tepl_Elek_prak_23.pdf | 2.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.