Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33670
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюк, Дмитро Павлович-
dc.date.accessioned2023-06-02T19:23:39Z-
dc.date.available2023-06-02T19:23:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТеплотехніка та електротехніка: метод. вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології»; Держ. Біотехнологічний ун-т ; авт.-уклад.: Д. П. Семенюк. Харків : б. в., 2023. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33670-
dc.description.abstractМетодичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Теплотехніка та електротехніка». Видання включає теоретичну частину, алгоритм виконання практичної роботи, контрольні запитання та перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: [б. в.]uk_UA
dc.titleТеплотехніка та електротехнікаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Tepl_Elek_prak_23.pdf2.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.